لپه سبب کاهش احتمال کم خونی در نوزادان

کاهش احتمال کم خونی بدون آهن و گل رز آبی، بدن نمی تواند اکسیژن را به سلول های خود برساند و این می تواند منجر به کم خونی فقر آهن شود. علائم شامل ضعف و خستگی است. در موارد شدید، عوارض تهدید کننده زندگی ممکن است ایجاد شود. یک فنجان اگر لپه قیمه نپخت چه […]

ملایمت های لازم با درخت لیمو برای محصول بیشتر

هنگام چیدن لیموها، آنها را از ساقه برش دهید یا به آرامی از آن جدا کنید. نکشید. ملایم باشید، انواع لیمو با پوست نازک به راحتی کبود می شوند و آسیب می بینند. شما میتوانید با استفاده از یه قطره از آب لیمو رنگ جیوه را از بین ببرید. در یخچال نگهداری کنید و در […]

سبد هایی پر از جعبه های زیبای کادویی

سبدهای کادو جوراب بافتنی بدی دریافت می کنند، و بسیاری به خاطر اجزای بی الهام یا نامتجانسشان سزاوار آن هستند: کراکر کهنه، شکلات رنده شده، سیب های رد دلیشز که هر چیزی جز این هستند. ما می خواستیم جعبه کادو انتخاب های برجسته، سبدهای هدیه ای را پیدا کنیم که در هر زمان از سال […]

خودکاری که از گاندیجی دزدیده شد

یکی از خودکارهای گاندیجی دزدیده شد، اگرچه چیزی وجود ندارد که نشان دهد این خودکار راتنام است. احتمالاً اینطور نبود، زیرا خودکار دزدیده شده یک قلم گران قیمت بود. «بیشتر مردم در برخی مواقع یک خودکار اکلیلی را گم کرده اند. گاندی هم همینطور. او یک خودکار گران قیمت داشت که دزدیده شده بود. خودکار […]

فرمولاسیون شامپو از لحاظ کیفی در آزمایشگاه

همه مواد را طبق فرمول وزن کرده و صبح روز بعد یک شب خیس کنید. (تمام مواد بعد از خیساندن یک شبه پف کرده و پر از آب می شوند) شامپو خشک خارجی را در همان آب جوشانده روی شعله متوسط ​​مخلوط را خنک کرده و فیلتر کنید. 1 میلی لیتر آب لیمو نیز با […]

خشک کردن محصولات سبزی

توجه داشته باشید که به هیچ وجه نمی تواند از این دما تجاوز کند. این توضیح می دهد که چرا خشک کردن محصولات حساس به حرارت در دمای پایین هوا برای جلوگیری از تغییر آنها کافی است. در مورد خشک کردن سبزیجات خشک شده مگاوات، هیچ محدودیت واقعی برای افزایش دمای محصول وجود ندارد، مگر […]

خشک کردن سبزیجات

خشک کردن میوه ها و سبزیجات بازبینی شده توسط: ملیندا هیل، مربی توسعه، خانواده و علوم مصرف کننده سبزی خشک قورمه سبزی . نویسنده اصلی: دوریس هرینگشاو، مربی توسعه، خانواده و علوم مصرف کننده، بازنشسته خشک کردن قدیمی ترین روش نگهداری مواد غذایی است. در طول تاریخ، از خورشید، باد و آتش دودی برای حذف […]

سطح مایکوتوکسین در کشمش

اگرچه چندین مطالعه نشان داده اند که سطح مایکوتوکسین در كشمش صادراتي ملایر کمتر از حد ایمنی است [18،22،23]، برخی دیگر نمونه هایی را گزارش کرده اند که بیش از آن است [19]. اوستری و همکاران [20] دوز قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی OTA از کشمش را برای کودکان و بزرگسالان تخمین زد و […]

عملکردهای چندگانه تخمه آفتابگردان

هدف از این مقاله ارائه یک نمای کلی از عملکردهای چندگانه تخمه آفتابگردان سنقری از جمله مزایای تغذیه ای و غذایی آنهاست. طراحی/روش/رویکرد بررسی متون مربوط به ترکیب شیمیایی دانه‌های آفتابگردان، فواید سلامتی و استفاده از آن‌ها در محصولات مختلف است. یافته ها «ما همان چیزی هستیم که می خوریم». همه موجودات زنده برای زندگی […]

پنیر برای دندان ها مثل سم است

کلسیم ممکن است برای استخوان ها و دندان ها مفید باشد، اما سدیم (نمک) اینطور نیست. طبق یک مطالعه منبع معتبر، محتوای بالای سدیم پنیر پارمسان کاله – 696 میلی گرم در هر فنجان – ممکن است اثرات مثبت کلسیم بر فشار خون را متعادل کند. بر اساس برخی تحقیقات، خود کلسیم نیز می تواند […]