فرمولاسیون شامپو از لحاظ کیفی در آزمایشگاه

همه مواد را طبق فرمول وزن کرده و صبح روز بعد یک شب خیس کنید.

(تمام مواد بعد از خیساندن یک شبه پف کرده و پر از آب می شوند) شامپو خشک خارجی را در همان آب جوشانده روی شعله متوسط ​​مخلوط را خنک کرده و فیلتر کنید. 1 میلی لیتر آب لیمو نیز با هم زدن مداوم اضافه شد.

سپس مواد نگهدارنده اضافه شد و شامپوی تولید شده در ظرف مناسب نگهداری شد و برای ارزیابی بیشتر مورد استفاده قرار گرفت.

VI. ارزیابی شامپو هتلی ژیوانا مایع گیاهی آماده شده

برای ارزیابی فرمولاسیون های تهیه شده، آزمایش های کنترل کیفی شامل ارزیابی بصری و کنترل های فیزیکوشیمیایی مانند pH، چگالی و ویسکوزیته انجام شد.
همچنین برای اطمینان از کیفیت محصولات، آزمایش‌های اختصاصی برای فرمولاسیون شامپو شامل تعیین باقیمانده خشک و میزان رطوبت، فعالیت کل سورفکتانت، محتوای نمک، کشش سطحی، پایداری حرارتی و مکانیکی و آزمون‌های شوینده انجام شد.

ظاهر فیزیکی/بازرسی بصری: فرمول های تهیه شده از نظر شفافیت، توانایی تولید کف و سیالیت مورد ارزیابی قرار گرفتند.
تعیین pH: 01 گرم شامپو را با 09 میلی لیتر آب مخلوط کرده و با استفاده از PH متر در دمای 27 درجه سانتیگراد PH را تعیین کنید.

تعیین درصد مواد جامد: یک ظرف تبخیر خشک تمیز وزن شد و 4 گرم شامپو به ظرف تبخیر اضافه شد. ظرف و شامپو وزن شد.

وزن دقیق شامپو ایرانی فقط محاسبه شد و ظرف تبخیر همراه با شامپو روی صفحه داغ قرار داده شد تا قسمت مایع تبخیر شود.

وزن شامپو فقط (جامد) پس از خشک شدن محاسبه شد.
ارزیابی رئولوژیکی یا ویسکوزیته: ویسکوزیته شامپوها با استفاده از ویسکومتر بروکفیلد تعیین شد.

10 میلی لیتر از شامپو سولفات سدیم را در یک لیوان ریخته و دوک را به مدت 5 دقیقه در آن غوطه ور می کنیم. و سپس خواندن گرفته می شود.

 

  • منابع:
    1. “Formulation and Evaluation of Herbal Shampoo”

  • تبلیغات: 
  1. راز موفقیت در گرو داشتن چهار چیز است
  2. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
  3. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.