فرمولاسیون شامپو از لحاظ کیفی در آزمایشگاه

همه مواد را طبق فرمول وزن کرده و صبح روز بعد یک شب خیس کنید.

(تمام مواد بعد از خیساندن یک شبه پف کرده و پر از آب می شوند) شامپو خشک خارجی را در همان آب جوشانده روی شعله متوسط ​​مخلوط را خنک کرده و فیلتر کنید. 1 میلی لیتر آب لیمو نیز با هم زدن مداوم اضافه شد.

سپس مواد نگهدارنده اضافه شد و شامپوی تولید شده در ظرف مناسب نگهداری شد و برای ارزیابی بیشتر مورد استفاده قرار گرفت.

VI. ارزیابی شامپو هتلی ژیوانا مایع گیاهی آماده شده

برای ارزیابی فرمولاسیون های تهیه شده، آزمایش های کنترل کیفی شامل ارزیابی بصری و کنترل های فیزیکوشیمیایی مانند pH، چگالی و ویسکوزیته انجام شد.
همچنین برای اطمینان از کیفیت محصولات، آزمایش‌های اختصاصی برای فرمولاسیون شامپو شامل تعیین باقیمانده خشک و میزان رطوبت، فعالیت کل سورفکتانت، محتوای نمک، کشش سطحی، پایداری حرارتی و مکانیکی و آزمون‌های شوینده انجام شد.

ظاهر فیزیکی/بازرسی بصری: فرمول های تهیه شده از نظر شفافیت، توانایی تولید کف و سیالیت مورد ارزیابی قرار گرفتند.
تعیین pH: 01 گرم شامپو را با 09 میلی لیتر آب مخلوط کرده و با استفاده از PH متر در دمای 27 درجه سانتیگراد PH را تعیین کنید.

تعیین درصد مواد جامد: یک ظرف تبخیر خشک تمیز وزن شد و 4 گرم شامپو به ظرف تبخیر اضافه شد. ظرف و شامپو وزن شد.

وزن دقیق شامپو ایرانی فقط محاسبه شد و ظرف تبخیر همراه با شامپو روی صفحه داغ قرار داده شد تا قسمت مایع تبخیر شود.

وزن شامپو فقط (جامد) پس از خشک شدن محاسبه شد.
ارزیابی رئولوژیکی یا ویسکوزیته: ویسکوزیته شامپوها با استفاده از ویسکومتر بروکفیلد تعیین شد.

10 میلی لیتر از شامپو سولفات سدیم را در یک لیوان ریخته و دوک را به مدت 5 دقیقه در آن غوطه ور می کنیم. و سپس خواندن گرفته می شود.

 

  • منابع:
    1. “Formulation and Evaluation of Herbal Shampoo”

  • تبلیغات: 
  1. راز موفقیت در گرو داشتن چهار چیز است
  2. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
  3. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی