خشک کردن سبزیجات

خشک کردن میوه ها و سبزیجات
بازبینی شده توسط: ملیندا هیل، مربی توسعه، خانواده و علوم مصرف کننده سبزی خشک قورمه سبزی .

نویسنده اصلی:

دوریس هرینگشاو، مربی توسعه، خانواده و علوم مصرف کننده، بازنشسته
خشک کردن قدیمی ترین روش نگهداری مواد غذایی است. در طول تاریخ، از خورشید، باد و آتش دودی برای حذف آب از میوه ها، گوشت ها، غلات و گیاهان استفاده می شد.

طبق تعریف، کم آبی غذا فرآیند حذف آب از غذا با گردش هوای گرم در آن است که از رشد آنزیم ها و باکتری ها جلوگیری می کند.

فواید تغذیه ای سبزی خشک شده معطر غذاهای خشک خوشمزه، مغذی، سبک وزن، آماده سازی آسان و نگهداری و استفاده آسان هستند.

انرژی ورودی کمتر از مقدار مورد نیاز برای انجماد یا قوطی است و فضای ذخیره سازی در مقایسه با مقدار مورد نیاز برای قوطی های کنسرو و ظروف فریزر حداقل است.

ارزش غذایی مواد غذایی تنها تحت تأثیر خشک کردن قرار می گیرد. ویتامین A در طول خشک شدن حفظ می شود. با این حال، از آنجایی که ویتامین A به نور حساس است، مواد غذایی حاوی آن باید در مکان های تاریک نگهداری شوند.

سبزیجات زرد و سبز تیره مانند فلفل، هویج، کدو حلوایی زمستانه و سیب زمینی شیرین دارای ویتامین A بالایی هستند.

ویتامین C سبزی خشک با قرار گرفتن در معرض گرما از بین می‌رود، اگرچه پیش‌فرآوری غذاها با آب لیمو، پرتقال یا آناناس باعث افزایش محتوای ویتامین C می‌شود.

میوه خشک دارای غلظت کربوهیدرات بیشتری نسبت به میوه های تازه است. بنابراین، اندازه های سرو معمولا کوچکتر است. طبق دستورالعمل های غذایی MyPlate و USDA برای آمریکایی ها، ½ فنجان میوه خشک معادل 1 فنجان میوه تازه است.

میوه ها و بسته بندی سبزی خشک خانگی سرشار از فیبر و کربوهیدرات و چربی کم هستند که آنها را به گزینه های غذایی سالم تبدیل می کند.

افراد دیابتی باید هنگام برنامه‌ریزی وعده‌های غذایی و میان‌وعده‌ها، برای جلوگیری از افزایش سطح گلوکز خون، وعده‌های کوچک‌تر را در نظر بگیرند.

 

  • منابع:
    • تبلیغات: 
    1. ۲۳ پیشنهاد افراد ثروتمند جهان برای پولدار شدن
    2. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
    4. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی