خواص کیوی های خشک

درمسونلوگلو، E.K.، Giannakourou، M.C.، Bakalis، S. و Taoukis، P.S. 1384. خواص انتقال انبوه بافت هندوانه در محلول های اسمزی و تأثیر آبگیری اسمزی بر کیفیت هندوانه منجمد.

آکتا باغبانی، کیوی خشک دیکسون جی.ام.، جن جی.جی. و Paynter V.A. 1976. برش های خوشمزه سیب حاصل ترکیب اسمزی – کم آبی و خشک کردن خلاء است.

توسعه محصولات غذایی، 10(7): 60-64. Ertekin, F. K., & Cakaloz, T. (1996). آبگیری اسمزی نخود فرنگی: تأثیر متغیرهای فرآیند بر انتقال جرم. مجله پردازش و نگهداری مواد غذایی، 20، 87-95. Fernandes FA، Rodrigues S، Gaspareto OC، و Oliveira EL (2006).

 

بهینه سازی آبگیری کیوی خشک حبه ای پاپایا به دنبال خشک کردن در هوا. Food Research International, 39 (4): 492-498. گوراو ساهو، ن. وینودا، پی. مونیشا، ویکاس پارادکار و نیرمال کومار. 1396. مطالعات خشک کردن برش های پیاز آب شده اسمزی. Int.J. کر. میکروبیول.

برنامه علمی 6 (9): xx-xx. doi: https://doi.org/10.20546/ijcmas.2017.609.xx Hawkes, J., & Flink, J. M. 1978. غلظت اسمزی برش های میوه کیوی خشک شکری قبل از انجماد آبگیری. مجله پردازش و نگهداری مواد غذایی، 2، 265-284. Karthanos, V. T., Kastaropoulus, A. E., & Saravacos, G. D. 1995.

رفتار خشکی چیپس میوه کیوی های اسمزی کم آبی. فناوری خشک کردن، 13 (5-7)، 1503-1506. کروکیدا، M.K.، کاراتانوس، V.T. و مارولیس، ز.ب. 1379. اثر کم آبی اسمزی بر ویژگی های رنگ و جذب سیب و موز. فناوری خشک کردن 18 (3-4): 937-950. ماندالا، I.G.، Anagnostaras، E.F. و Oikonomou، C.K. 2005. تأثیر

  • منابع:
    1. Studies on Drying of Osmotically Dehydrated Apple Slices

  • تبلیغات: 
    1. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    2. آیا استفاده از لیمو روی صورت به پوست شما کمک می کند؟

    3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
    4. کشف ژنتیک جدید که منجر به بروز هپاتیت می شود!!!