درمسونلوگلو، E.K.، Giannakourou، M.C.، Bakalis، S. و Taoukis، P.S. 1384. خواص انتقال انبوه بافت هندوانه در محلول های اسمزی و تأثیر آبگیری اسمزی بر کیفیت هندوانه منجمد.
آکتا باغبانی، کیوی خشک دیکسون جی.ام.، جن جی.جی. و Paynter V.A. 1976. برش های خوشمزه سیب حاصل ترکیب اسمزی – کم آبی و خشک کردن خلاء است.
توسعه محصولات غذایی، 10(7): 60-64. Ertekin, F. K., & Cakaloz, T. (1996). آبگیری اسمزی نخود فرنگی: تأثیر متغیرهای فرآیند بر انتقال جرم. مجله پردازش و نگهداری مواد غذایی، 20، 87-95. Fernandes FA، Rodrigues S، Gaspareto OC، و Oliveira EL (2006).
بهینه سازی آبگیری کیوی خشک حبه ای پاپایا به دنبال خشک کردن در هوا. Food Research International, 39 (4): 492-498. گوراو ساهو، ن. وینودا، پی. مونیشا، ویکاس پارادکار و نیرمال کومار. 1396. مطالعات خشک کردن برش های پیاز آب شده اسمزی. Int.J. کر. میکروبیول.
برنامه علمی 6 (9): xx-xx. doi: https://doi.org/10.20546/ijcmas.2017.609.xx Hawkes, J., & Flink, J. M. 1978. غلظت اسمزی برش های میوه کیوی خشک شکری قبل از انجماد آبگیری. مجله پردازش و نگهداری مواد غذایی، 2، 265-284. Karthanos, V. T., Kastaropoulus, A. E., & Saravacos, G. D. 1995.
رفتار خشکی چیپس میوه کیوی های اسمزی کم آبی. فناوری خشک کردن، 13 (5-7)، 1503-1506. کروکیدا، M.K.، کاراتانوس، V.T. و مارولیس، ز.ب. 1379. اثر کم آبی اسمزی بر ویژگی های رنگ و جذب سیب و موز. فناوری خشک کردن 18 (3-4): 937-950. ماندالا، I.G.، Anagnostaras، E.F. و Oikonomou، C.K. 2005. تأثیر
- منابع:
- تبلیغات: